top of page

IDC deelt circulaire expertise

Howest Industrial Design Center (IDC) werkt met EFRO-steun aan cases voor bedrijven op vlak van ongelimiteerde recyclage van kunststoffen en een bredere circulaire context. Onder de vorm van zogenaamde co-creatie trajecten worden vragen vanuit de industrie aangepakt.

Deze co-creatietrajecten worden opgezet naar aanleiding van de 'Circular Inspiration Day' in november 2019. Lees alles over de timing en werking van deze co-creatietrajecten op volgende link: Cocreatietrajecten 'Ongelimiteerde recyclage' | Fabrieken voor de Toekomst.


Howest IDC treedt op in de expertengroep rond ongelimiteerde recyclage van kunststoffen: Experts in Ongelimiteerde Recyclage by POM West-Vlaanderen - Issuu. Dit kadert in een bredere context van de Fabrieken voor de Toekomst - Nieuwe Materialen van de POM: Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen | Fabrieken voor de Toekomst. Ontdek de volledige campagne rond circulair ondernemen hier: Spectaculair Circulair.


Heb je interesse of voorstellen in deze cocreatietrajecten, wil je meer weten over deze onderzoeksprojecten, zit je met vragen rond circulaire economie en circulair ontwerpen, ben je bezig met gebruik van kunststofrecyclaten,…?


Contacteer ons:

Comments


bottom of page