top of page

IDC ONTWERPT AWARDS VOOR VAN MARCKE EN VOKA

Ter gelegenheid van de 'Van Marcke Awards' materialiseerde het IDC het iconisch logo van Van Marcke tot een heus paradepaardje! In lijn met de identiteit van het bedrijf kozen we voor pure materialen. De sokkel uit beton werd gegoten in een siliconenmatrijs en afgewerkt met fixeermiddel. De belettering werd er met laser in geëtst. Daarnaast werd het zeepaardje met een waterjet uit 6 mm aluminium gesneden. Het aluminium werd vervolgens geborsteld, maar is bewust ruw gebleven. De trofee pronkt naadloos en stevig in haar betonnen sokkel.

Ook de award voor de uitreiking van de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen 2019 werd verzorgd door het IDC en leverde zo te zien veel blije gezichten op (foto's met dank aan Gert Swillens, Cameraad).

IDC heeft al een mooie prijzenkast aan awards ontworpen voor uiteenlopende organisaties. Bekijk ze hier allemaal en contacteer collega Bart Grimonprez bij interesse!

bottom of page