top of page

ONTWERPEN IN DE KIJKER

Naast een eindwerk brengen de laatstejaarsstudenten van Howest Industrieel Productontwerpen ook een kleine reeks in productie. Dit in nauwe samenwerking met de industrie. We pikten er enkele zomerse ontwerpen uit!

3IPO start-up Uthus met Knot.

Buiten spelen was nog nooit zo leuk! En kampen bouwen was nog nooit zó makkelijk. Vergeet de ouderwetse sjortechnieken. Met Knot maak je in 1-2-3 het kamp van je dromen.

3IPO start-up Spice boys met Spice.

De Spice boys brengen infused water op de markt in de vorm van ijsblokjes. Verras je met deze heerlijke dorstlesser in smaken Pompel Spice of Snappy Spice!

3IPO start-up Campact met Baywatch.

Ken je het probleem van je spullen op het strand achterlaten terwijl je een duik in het water neemt? Met Baywatch kan je zorgeloos gaan zwemmen. Eenmaal deze zak met pocket gevuld is met zand, is zomaar weggrissen gewoon onmogelijk.

3IPO start-up NONAM met Flyelse.

Flyelse zorgt ervoor dat vliegende insecten uit de buurt blijven. De stijlvolle pot uit keramiek herbergt een kegel op basis van koffiegruis. Steek de kegel aan bij het koordje met een lucifer of aansteker. Eens het koordje is opgebrand zal de kegel beginnen smeulen. Het product is volledig biologisch en zowel voor jou als voor de insecten onschadelijk.

bottom of page