top of page

IPO WINT NIMBLE BEE COMPETITION

Op de internationale Nimble Bee design competition, georganiseerd door EY Cognistreamer, haalden twee Howest-studenten goud en zilver. Sterker nog, acht plaatsen in de top 10 werden door Howest bezet. De opdrachtgever of ‘uitdager’ in kwestie was AGC Automotive Europe, dat high-end glastoepassingen maakt voor de automotive sector. Onze studenten Industrieel Productontwerpen (IPO) namen deel binnen de module Product & function. Het prijzengeld zal geïnvesteerd worden in een duurzame meerwaarde op de IDC-campus en de opleiding, in samenspraak met de betrokken studenten. “We doen al zo’n zes jaar mee”, klinkt het bij Howest IPO, “en wisten al vijf keer te winnen.” De deelnemende universiteiten – uit onder meer China, Mexico, Brazilië en Spanje – staan internationaal hoog aangeschreven, maar uiteindelijk blinkt Howest IPO, met acht projecten in de top-10, blijkbaar uit in kwaliteit én kwantiteit. We zijn dan ook heel trots op onze studenten.”

http://www.nimblebee.eu/

bottom of page