top of page

LOOKING FOR YOUNG DESIGN TALENT?

Ben je op zoek naar fris jong ontwerptalent om je bedrijf te versterken? Dit kan via het unieke Masterclass concept! Tijdens de Masterclass Industrial Design Engineering werken ambitieuze alumni gedurende tien maanden exclusief in een organisatie aan een (of meerdere) innovatieproject(en). Daarnaast worden de soft skills van de Masterclassers aangescherpt via persoonlijke coaching en wekelijkse managementlessen. Een win-win voor beide partijen waarbij IDC de vraag en de vacature van het bedrijf koppelt aan het beste ontwerptalent.

De Masterclass wordt gefinancierd door de deelnemende bedrijven en komt in aanmerking voor financiële steun via de KMO Portefeuille.

Wens je een vacature door te geven? Contacteer Inge Defour, of +32 471 981844.

bottom of page