top of page

START TO 3D-PRINT: INFOAVOND OP 27 NOVEMBER


Aan de slag met 3D-printen?

Sectororganisatie Flam3D organiseert in samenwerking met Howest Industrial Design Center een info- en netwerkavond voor allen die geïnteresseerd zijn om met deze relatief nieuwe technologie aan de slag te gaan.

We pogen met deze infosessie een antwoord te geven op vragen waarmee verschillende individuen en bedrijven die willen starten met 3D-printen worstelen: Waar kan je terecht voor opleidingen? Bij wie kan je aankloppen voor dienstverlening? Hoe gaan bedrijven hiermee om? Waar kan ik terecht voor onderzoek? Welke projecten zijn geschikt om te printen? Wie kan me helpen bij m’n eerste prints, en hoe?

> Start to 3D-print, infoavond op 27 november in het Howest Industrial Design Center. Het evenement is gratis, maar reservatie vooraf is verplicht via de website van Flam3D.

bottom of page