top of page

PROTOTYPING 2018


Howest Industrial Design Center slaat opnieuw de handen in elkaar met Kortrijk Xpo voor een volgende beurseditie van PROTOTYPING op 7 en 8 november 2018!

PROTOTYPING richt zich naar al wie actief is in de wereld van productontwikkeling. De nadruk ligt op het volledige ontwerpproces, van idee tot en met de realisatie van een business model en de productie van kleine series of van een nulserie. Op de beursvloer stellen bedrijven & onderzoekscentra hun technologieën, materialen, tools & technieken voor om al je ideeën te materialiseren.

Technologische innovaties als Augmented en Virtual Reality, 3D printen, IoT en circulair ontwerpen worden de hoofdthema's van Prototyping 2018. Zie en ervaar als productontwikkelaar en maker wat de impact is van deze trends op het ontwerpproces.

Prototyping 2018, 7 en 8 november 2018

bottom of page