top of page

- MyMachine EXPO -


Met het einde van jaar komt ook het einde van fase 2 in de MyMachine cyclus, de conceptfase in het hoger onderwijs, in zicht. En op het einde blikken we graag even terug. Het startschot in oktober, voor het eerst in samenwerking met 2 hoger onderwijspartners: Howest (Kortrijk) en PXL (Hasselt). 400 kinderen die knappe oplossingen bedenken voor problemen of machines waarvan ze dromen. Concepten pitchen voor een jury tot één concept in de running blijft om uit te werken tot een interactief product. En de interactie met de opdrachtgevers via de online blog als een belangrijke schakel in het proces. Een uiteenzetting over het het belang van kleur in relatie tot producten in een echte aula, MyMachine workshops in de makerspace, talenten van studenten uit diverse opleidingen samenbrengen tot een topteam en vooral ingenieus uitgewerkte prototypes.

Eindigen doen we zoals het hoort: met veel lichtjes, veel lawaai, veel lekkers en met een knal. Kijk maar!

bottom of page